Vanuit een jarenlange passie en expertise is SailSelect België niet alleen uw vaste zeilmaker, maar bieden we bovendien een ruim gamma aan hardware, zowel levering als plaatsing, om uw volledige tuigage op zich te nemen.

Samen met onze nauwkeurig uitgezochte leveranciers bieden wij op alle producten een filosofie van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid!

Een Nederlands familiebedrijf, met 26 vestigingen in maar liefst 12 landen. Kortom meer dan ooit een Europese marktleider, met nog steeds alle grote voordelen van een kleinschalige partner. Dat vat SailSelect in een heel kleine notendop samen.

Maar belangrijker voor u zijn natuurlijk onze waarden, manier van werken, en de interactie met onze klanten. Eerst en vooral hechten wij bijzonder veel belang aan tevreden klanten. Daarom is de eerste stap steeds overleg met u, als klant en zeiler. We bespreken de mogelijkheden en geven u volledig vrijblijvend advies in de keuze van het juiste zeil.

Eens beslist meten we alles steeds zelf aan boord in. Zo zijn we zeker van de juiste maat, en vermijden we discussie of problemen achteraf. En precies daarom zijn we zoveel meer dan een webshop of trader.

Maar hoe komt het dat we zo concurrentieel zijn en toch die service geven waar anno 2014 steeds meer twijfel over bestaat in de markt? Eenvoudig, door te kiezen voor een solide exclusieve samenwerking met onze leveranciers, bieden we niet alleen het voordeel van meer dan 50 jaar productie ervaring, maar slagen we er bovendien in door, als grootste wereldwijde afnemer, al onze producten, zowel doeken als hardware, van de grootste marktspelers voordeliger in te kopen dan eender welke concurrent.

Frank Christine
Frank  Christine

En wat dan met België?

Omdat ook u, onze Belgische klanten, recht hebt op de juiste hoogwaardige service zoals we die overal in Europa aanbieden, werd onlangs een Belgische loft geöpend. Christine Van Roey & Frank Meulemeester zijn gepassioneerde zeilers, in hart en nieren.

Ze zijn geen onbekenden in de zeilwereld noch de markt, delen samen meer dan dertig jaar zeilervaring, en zijn al bijna tien jaar actief in de sector. Actieve wedstrijdzeilers die net zo goed van cruisen en lange tochten houden, en daarmee de perfecte adviseurs om elk u van dienst te zijn.

Met veel plezier antwoorden ze op al uw vragen, en tonen u, na afspraak, gepassioneerd alle mogelijkheden op een rijtje in hun showroom in Schoten.

Neem gerust contact op voor meer info of om een vrijblijvende afspraak te maken.

Laatste nieuws

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next

First 40.7 Harfang / Team SailSelec…

07-09-2014 - Hits:1108 @ LAATSTE NIEUWS

Als zeilmaker én zeiler, maken we er bij SailSelect een erezaak van onze spullen zelf uitgebreid te testen. Sinds een paar weken zal de, oplettende,  kus...

Nieuwe lijn membraan racing zeilen

14-04-2014 - Hits:1061 @ LAATSTE NIEUWS

In een markt die altijd in beweging is, vinden we het bij SailSelect belangrijk onze range up to date te houden met de nieuwste ontwikkelingen op vlak van tech...

SailSelect levert zeilen IMX 38 voo…

17-12-2012 - Hits:1596 @ LAATSTE NIEUWS

Juli 2013: Zeilmakerij SailSelect levert de nieuwe zeilen voor de Excession. De Excession is een IMX 38 die deelneemt aan de Rolex Fastnet 2013 met schipper W...

Speciale aanbieding Selden GX furle…

20-08-2012 - Hits:2910 @ LAATSTE NIEUWS

April 2013: De Selden GX gennaker furler met anti-torsie kabel nu in prijs verlaagd. Als u een auto met automatische versnellingsbak rijdt kent u het gevoel v...

SailSelect onderneemt duurzaam door…

20-08-2012 - Hits:5604 @ LAATSTE NIEUWS

September 2012: SailSelect onderneemt duurzaam door installatie zonnepanelen. In het kader van duurzaam ondernemen en zinvol investeren heeft SailSelect onlan...

SPINNAKER ACTIE

elan450gennaker5

Standaard spinnakers en gennakers uit stock leverbaar aan de scherpste prijzen in EuropaMeer informatie ...

Membraan Zeilen

NIEUWSBRIEF

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en acties.