Als importeur en distributeur

Vanwege de recentelijke start van het bedrijf zal SailSelect in eerste instantie ook verkopen aan eindgebruikers. Het is echter ook mogelijk voor u als watersportonderneming om zeilen af te nemen van SailSelect. In dit geval natuurlijk tegen groothandelcondities met behoud van eigen handelsnaam en reputatie.

Zeilmakerijen

U bent al jarenlang vakman en expert in jachtzeilen en u heeft een eigen zeilmakerij. In dat geval kan het wenselijk zijn om bepaalde zeilen elders te laten maken. Dit zou kunnen voorkomen in het geval van piekdruktes of zeilen met een erg grote oppervlakte die uw vloer teveel in beslag nemen of simpelweg omdat het voor u beter uitkomt. Het enige wat u uitbesteed is een stukje productie. Wel eist u in dat geval een hoge mate van kwaliteit en afwerking en een betrouwbare partner zodat uw klanten niets tekort komen. Uiteindelijk staat u garant voor uw eigen merk en dient het zeil ook aan uw kwaliteit- en prestatienormen te voldoen. Naast een goed product maken uw kennis, advies, klantbetrokkenheid en service het belangrijkste onderscheid.
SailSelect wil graag uw partner worden en gelooft meer in samenwerking dan in head-to-head concurrentie. Wij beschouwen uw klanten als prioriteit nummer één.

Jachtverhuur, zeilscholen en andere vloot houdende watersportondernemingen

U bent een watersportonderneming en hebt een vloot te onderhouden voor verhuur, scholing, clubverband of andere toepassingen. In dat geval wilt u vertrouwen op kwaliteit, prestatie en duurzaamheid om uw klanten een optimale ervaring te bezorgen. Tevens is prijs belangrijk want elke besparing is winst of om te zetten in herinvestering of extra's voor uw klanten en onderscheidend vermogen. In dat geval is SailSelect graag uw partner om uw zeiljachten en in dit geval specifiek de zeilen in optimale conditie te houden. SailSelect biedt u een optimale prijs/prestatie en een plezierige zakenpartner die uw klanten als prioriteit beschouwd.

Jachtwerven

SailSelect werkt graag samen met u om uw jachten van optimale voorstuwing te voorzien. Het is voor u belangrijk dat er achter SailSelect één van 's-Werelds grootste zeilmakerijen schuil gaat. Dit biedt u de continuïteit en de zekerheid dat er in alle gevallen gewerkt wordt volgens de laatste technologie en ontwerpen. Tevens kunnen uw klanten op die manier overal ter wereld hun dierbaarste passie en kostbare jacht, blijvend voorzien van eerste kwaliteit zeilen. SailSelect biedt u kwaliteit, prestatie en duurzaamheid voor elke categorie zeiler tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

NIEUWSBRIEF

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en acties.

Contact

Uitdammer Dorpsstraat 35  -  1154 PS Uitdam

Tel: 020 4031018  -  Mail: info@sailselect.nl