Rolly Tasker de zeilmakerij achter SailSelect

Rolly Tasker Sails is een Australische zeilmakerij welke zich 25 jaar geleden gevestigd heeft in Thailand. Een Westers geleid bedrijf, maar gevestigd in Thailand en dus niet te verwarren met de bekende Chinese zeilmakerijen die doorgaans een andere kijk hebben op kwaliteit dan de Europeanen.

Rolly Tasker zelf is de eigenaar en is al ruim 70 jaar actief in de professionele zeilwereld. Hij heeft met zijn bemanning vrijwel elke Cup gevaren (en gewonnen!).

Rolly Tasker Sails heeft momenteel een van de grootste productievloeren (9000m2) ter wereld en levert al in ruim 50 landen.

SailSelect heeft er voor gekozen om samen met Tasker Sails mee te groeien om de grootste zeilmakerij ter wereld te worden met naar ons idee een geweldig product met perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Kwaliteit staat voorop en door de enorme schaalgrootte en vervaardiging in Thailand, is SailSelect in staat om de beste prijs/prestatie te leveren.

zeilmakerij 8

Dit is dan ook het motto van SailSelect!

Meer zeil voor uw geld en de beste verhouding in prijs/prestatie.

Betaalbare kwaliteit of het nu gaat om recreatief zeilen, off-shore cruising of professionele competities.

Rolly Tasker is als zeilmakerij in staat geweest om al die jaren de beste prijs/kwaliteit te leveren. Door de groei en schaalgrootte wordt er steeds meer bezuinigd op inkoop en gaandeweg is Rolly Tasker alle benodigdheden meer en meer zelf gaan fabriceren zodat dit niet bij derden ingekocht hoeft te worden. Hierbij moet u denken aan lijnen, ringen, apparaten, etc. Daarnaast worden bijvoorbeeld verschillende soorten zeildoek, van Dacron tot de meest geavanceerde laminaten, per 300km ingekocht. U kunt zich voorstellen dat er weinig zeilmakers in staat zijn om dergelijke hoeveelheden voor te financieren.

Mocht u meer willen weten over de zeilmakerij achter SailSelect en de herkomst van de zeilen bekijk dan de foto's of ga naar de site van Rolly Tasker Sails

NIEUWSBRIEF

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en acties.

Contact

Uitdammer Dorpsstraat 35  -  1154 PS Uitdam

Tel: 020 4031018  -  Mail: info@sailselect.nl