Waarom SailSelect als zeilmakerij voor uw zeilen

SailSelect is een Nederlandse zeilmakerij die de productie laat uitvoeren door een drietal partijen die tot de beste uit de industrie behoren. dit zijn Rolly Tasker Sails (Thailand), Durtek (Sri-Lanka), en Banks (Italie).

SailSelect levert zeilen door heel Europa en heeft in diverse landen dealerschappen waar u terecht kunt. Wij meten de zeilen bij voorkeur zelf in op uw jacht om zeker te zijn van de juiste maten. Dit persoonlijke contact biedt tevens de mogelijkheid voor advisering om uw zeilplan te optimaliseren en af te stemmen op uw wensen en toepassing.

Uiteraard voorzien wij in een volledige service voor reparaties, reiniging, advies en tuigages. Canvas producten zoals spray-hoods, buiskappen, bimini's, wintertenten, dekzeilen, etc. doen wij zelf niet maar de meeste servicepunten/dealers van ons wel.

Zo biedt SailSelect u de voordelen van zaken doen met een kleine, flexibele en klantgerichte lokale zeilmaker met daarachter de producten en know-how van 's-werelds grootste en toonaangevende zeilmakerijen. Wij doen dit al meer dan 13 jaar en bieden al jaren een unieke prijs/kwaliteit verhouding. U bent dan ook van harte welkom op ons kantoor om tot de beste offerte te komen.

NIEUWSBRIEF

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en acties.

Contact

Uitdammer Dorpsstraat 35  -  1154 PS Uitdam

Tel: 020 4031018  -  Mail: info@sailselect.nl